Gianetto Portofino

Casual shirts • Jassen

Deze kleinschalige camiceria in Puglia is van de familie Sansonne. Het familiebedrijf in Andria wordt tegenwoordig geleid door Vincenzo en zijn zus Stefania. Hun ouders zijn op de achtergond nog steeds actief in het bedrijf.
Het label heeft de afgelopen jaren een sterke ontwikkeling doorgemaakt en is nu nog creatiever en veelzijdiger. Zakelijke shirts zijn minder belangrijk geworden en casual modellen met o.a. stoffen in speciale wassingen bepalen grotendeels de identiteit van het label.
Voor Sedotto vinden we hier stoffen voor shirts die we nergens anders zien. De ambachtelijke wijze van werken en de aandacht voor detail sluiten goed aan bij de kwaliteit van onze andere collecties.

Andria · Puglia

Andria is een stad in de regio Puglia en samen met Barletta en Trani hoofdstad van de provincie Barletta-Andria-Trani. De stad werd in het jaar 1046 gesticht door de Normandiërs. Tegenwoordig is het een belangrijk commercieel en agrarisch centrum.
In het historische centrum van de stad is de 12e-eeuwse kathedraal het belangrijkste monument. De Piazza Vittorio Emanuele is het hart van de stad. Hier staat ook het bisschoppelijk paleis van Andria. Ten zuiden van de stad ligt het wereldberoemde kasteel Castel del Monte, dat ook op de Italiaanse munt van 1 eurocent staat afgebeeld.

 
Re-HasH
BSettecento
Gianetto Portofino
B700 Jeans
Borsalino
Camiceria Mazzarelli
Filippo De Laurentiis
Francesco Pieri
Germano
Gimo's
Herno
Luigi Bianchi Mantova
Marcoliani Milano
Merola
Moreschi
Paolo Albizzati
Paolo Vitale
Sartoria Latorre
Volfagli Firenze