Sedotto

Personal style • Made in Italy

Italië is mijn lifeline en inspiratie voor de winkel. Sinds 2010 probeer ik enkele ingrediënten van het Italiaanse "goede leven" te cultiveren bij Sedotto. Een goede, persoonlijk gemaakte cappuccino of espresso is bijvoorbeeld essentieel. Daarom staat de La Marzocco koffiemachine centraal achter de bar onder het televisiescherm met, als favoriet, een film over Rome. Naast onze Italiaanse collecties voeren wij een uitgebreid assortiment herencosmetica met o.a. Proraso scheer- en baardproducten en Marvis tandpasta. U vindt u hier ook scheerkwasten en luxe toilettassen. Bij de delicatessen ziet u aceto balsamico, olijfolie, diverse soorten koffie en cantucci. U bent ook van harte welkom in de winkel om onze exposities te bekijken. Dit is vaak fotografie en deze wisselen gemiddeld om het half jaar.
Een kennismaking begint met koffie en een verkennend gesprek. Wat is uw kleedstijl, waar hecht u waarde aan, wat is voor u comfortabel. Bij het passen hoort u mij vaker vragen: "Hoe voelt het?" dan: "Wat vindt u?". Comfort in meer dan één betekenis heeft een hoge prioriteit. Het bepaalt de draagbaarheid van uw persoonlijke stijl, de voldoening die het u geeft en het aantal complimenten dat u krijgt.

Made in Italy

De collecties van Sedotto zijn ontworpen en gemaakt in Italië. Wij werken graag met kleinschalige familiebedrijven omdat goede arbeidsomstandigheden, ambacht, stijl en kwaliteit onderdeel zijn van de traditie. Sommige labels zijn meer “global” maar hebben een filosofie waarbij mens en milieu niet uit het oog worden verloren.
Made in Italy kleding en accessoires hebben een uitstraling van tijdloze elegantie. Een lichte zwier waardoor u bij een blik in de spiegel even proeft van “het goede leven”.