Nieuws & uitnodigingen

Indien u het prettig vindt om af en toe iets van ons te horen kunt u hieronder uw gegevens invullen. Wij sturen ongeveer 8 keer per jaar een kernachtige digitale nieuwsbrief. Wilt u een persoonlijke bericht ontvangen over een nieuwe collectie of een uitnodiging voor Style to Measure (maatkleding) of een proeverij? Dit kunt u aangeven door het aankruisen van uw interesse(s). 

Uw gegevens

Man   Vrouw

Uw interesse

Style to Measure
Proeverijen
Nieuwe collecties

Toestemming

Sedotto gebruikt uw ingevulde gegevens uitsluitend om u de e-mail nieuwsbrief of een uitnodiging te sturen. Zet een vinkje indien u hiermee akkoord gaat

Nieuws & uitnodigingen *

 

* Verplicht veld


Indien u van gedachten verandert kunt u altijd op de link 'Uitschrijven' klikken in de voettekst van elke e-mail die u van ons ontvangt. U kunt ook contact opnemen via info@sedotto.com. Wij beschouwen de door u verstrekte informatie als vertrouwelijk en behandelen deze met discretie en respect. Uw gegevens worden niet gedeeld met derden. Door op bovenstaande knop te klikken, stemt u in met het gebruik van uw gegevens in overeenstemming met de bovenstaande voorwaarden.

Bekijk ons Privacy Statement voor meer informatie.