Re-HasH

Jeans • 5-Pockets

De basis voor deze onderneming werd gelegd door Filippo Caucci, grootvader van de huidige generatie eigenaren. In de dertiger jaren startte hij een atelier voor maatkleding in de Italiaanse provincie Teramo. Na de tweede wereldoorlog besloten zijn zoon Alberto en schoondochter Giuseppa een nieuwe bedrijfsactiviteit te ontwikkelen met het ontwerpen, produceren en verkopen van confectiekleding.
Het plan bleek zeer succesvol. De verworven kennis leidde in de jaren zestig tot de oprichting van een microlaboratorium voor het ontwikkelen van patronen voor pantalons en jeans. Deze zijn herkenbaar door de weloverwogen combinatie van pasvorm, comfort en stijlvolle details. Een jeans van Re-Hash maakt een stoere indruk in Italiaanse stijl.

Garruffo di Sant'Omero · Abruzzo

Garrufo is een plaats in de gemeente Sant'Omero, in de provincie Teramo in Abruzzo. Het is gelegen in de Val Vibrata.
De naam is afgeleid van het vroegmiddeleeuwse Castrum Rufi, dat de "versterkte plaats van Rufo" betekent. Dit was de naam van de Romeinse edelman Lucio Tario Rufo, die zich voor het eerst vestigde op het Garrufese grondgebied en naar wie het oude plein en een straat in de stad is genoemd.
In 798 maakte "Carrufa" deel uit van de Contado Ascolano en in 1067 schonk de feodale heer Guglielmo, zoon van Odemondo, de "Rocca di Carrufa" aan de bisschop van Ascoli Bernardo.

 

 

 
Re-HasH
BSettecento
Gianetto Portofino
B700 Jeans
Borsalino
Camiceria Mazzarelli
Filippo De Laurentiis
Francesco Pieri
Germano
Gimo's
Herno
Luigi Bianchi Mantova
Marcoliani Milano
Merola
Moreschi
Paolo Albizzati
Paolo Vitale
Sartoria Latorre
Volfagli Firenze