Su Misura

Maatkleding uit Lombardia & Puglia

Een selecte groep liefhebbers kiest voor de mogelijkheid om kleding op maat te laten maken. Uiteraard hebben we het hier niet over "bespoke", want wij zijn geen kleermakers maar maatspecialisten.
Bij Sedotto meten we het kostuum of shirt aan op basis van een pasmodel, waarna in de sartoria of camiceria in Italië de aanpassingen worden verwerkt bij het snijden en construeren van het kledingstuk. In eigen atelier brengen we de laatste verfijningen aan en maken we bijvoorbeeld de voetwijdte van een pantalon op maat. Su Misura biedt veel keuze in stoffen, details en modellen. Door een afwerking met verschillende, persoonlijk gekozen details wordt uw "Personal Style" een stijlvol statement tot in de kleinste finesses.

Aan het begin van het seizoen ontvangen wij onze maatspecialisten uit Italië voor een Su Misura weekend bij Sedotto. Tijdens deze dagen plannen we overdag een aantal afspraken voor klanten. De avond wordt besteed aan training en overleg, want de resterende dagen van het jaar zijn wij zelf verantwoordelijk voor het aanmeten van uw maatkleding.