Tombolini

Urbisaglia - Le Marche

Eugenio Tombolini was 17 jaar toen hij in 1950 begon als leerling kleermaker. Hij leerde al snel de fijne kneepjes van het vak en blonk uit in vaardigheden als knippen en naaien. In 1964 besloot hij zijn eigen onderneming te starten en ontwikkelde een eigen lijn hoogwaardige herenmode: "Urbis". Na de vroege dood van haar vader in 1987 werd Fiorella Tombolini op 24-jarige leeftijd directeur. Onder haar gedreven leiding zag in 1996 een nieuw label het levenslicht: Tombolini.
In Urbisaglia werkt men met liefde voor het ambacht voortdurend aan innovatieve concepten. Dit resulteert steeds opnieuw in elegante collecties met een charisma dat zo kenmerkend is voor "Made in Italy".

Combinazioni
Kenmerkend voor dit familiebedrijf uit de Marche is de sterke drang naar innovatie met gebruik van traditionele vaardigheden. Eén van de resultaten is een collectie kostuums en jasjes in het concept Zero Gravity: Non constructed, vederlicht en laconiek elegant. Wij combineren kostuums en jasjes van Tombolini graag met de shirts van Mazzarelli en de pullovers van Morgano.

Andrea Ventura
Cruciani
Dom Vetro
Germano
Gianetto Portofino
Herno
Luigi Bianchi Mantova
Marcoliani Milano
Mazzarelli
Morgano
Paolo Albizzati
Paolo Vitale
Re-HasH
Tombolini