Morgano

Badoere di Morgano - Veneto

In 1969 startte Giovanni Bessegato in de Italiaanse provincie Treviso een klein atelier voor breisels. De onderneming groeide snel en hij besloot om volledige collecties te gaan ontwikkelen onder de naam Morgano. De typisch Italiaanse combinatie van verfijnde styling en comfort is kenmerkend voor de kledinglijnen van dit kleinschalige label. Daarbij is de specialisatie in Australische merinowol de basis voor een uitgebreid programma in luxe basics.
Het familiebedrijf wordt inmiddels gemanaged door de volgende generatie in de persoon van Alessandro Bessegato. Goede arbeidsomstandigheden en innovatieve processen met respect voor het milieu blijven hierdoor prioriteiten bij deze breispecialist in het noorden van Italië.

Combinazioni
Bij Morgano kiezen we niet alleen uit seizoenscollecties, maar we maken ook gebruik van het 100% merino programma. U ziet dus regelmatig pullovers, vesten en slipovers in zowel nieuwe als basiskleuren. De prijsstelling van deze "Made in Italy" basics is bijzonder aantrekkelijk. Combinaties met jasjes van Luigi Bianchi Mantova en pantalons van Germano hebben onze voorkeur.

 
Andrea Ventura
Cruciani
Dom Vetro
Germano
Gianetto Portofino
Herno
Luigi Bianchi Mantova
Marcoliani Milano
Mazzarelli
Morgano
Paolo Albizzati
Paolo Vitale
Re-HasH
Tombolini