Diadora Heritage

Caerano di San Marco - Veneto

De jongste generatie van dit geslacht van schoenspecialisten uit het noorden besloot in 2014 de productie in de oude fabriek in Caerano di San Marco nieuw leven in te blazen. Automatische snijsystemen, naaimachines, een transportsysteem voor de assemblage en een voorraadplan voor exclusief leer en stoffen vormden de basis voor de logistiek van deze "renaissance".
Diadora en "Made in Italy" zijn een team met een lange historie waarin het label vele succesvolle atleten voorzag van schoenen voor beroemde prestaties. Al sinds 1948 is het één van de beste voorbeelden van de Italiaanse stijl waarbij een combinatie van sportieve elegantie, kwaliteit en vakmanschap een onverslaanbaar goed resultaat oplevert.

Combinazioni
Voor de collectie van Diadora Heritage zijn de iconische modellen uit het verleden dé inspiratiebron. De kwaliteit van de constructie in combinatie met pasvorm en voetbed resulteert in een uiterst duurzame, comfortabele "urban" sportschoen. We stylen ze graag onder een jeans van Siviglia DENIM in combinatie met de casual shirts van Gianetto Portofino en een jack van Herno.

Andrea Ventura
Cruciani
Diadora Heritage
Dom Vetro
Germano
Herno
Marcoliani Milano
Mazzarelli
Morgano
Paolo Albizzati
Paolo Vitale
Re-HasH
Tombolini